RIGA WHISKEY FESTIVAL 2018

Lieliskais Rīgas Viskija Festivāls, kas norisinājās maija pēdējā nedēļas nogalē — no 2018. gada 25. līdz 27. maijam, šogad svinēja piecu gadu jubileju!

Rīgas Viskija Festivāls ir nedēļas nogale pilna pasākumiem, pasaulē labāko dzērienu degustācijām, gardiem ēdieniem, daudzveidīgu kultūras programmu un — pats galvenais — patīkami pavadītu laiku! Festivāls bija iecerēts kā pasākums ikvienam, kuru interesē viskijs un kurš vēlas par to uzzināt ko vairāk, kā arī tiem, kuri jau labi pazīst tā lieliskās garšas un tradīcijas. Esam pārliecināti, ka iepazīšana un jaunas izjūtas piesaistīs jebkura vecuma, ienākumu līmeņa un dzimuma pārstāvjus. Turklāt šis festivāls ir lieliska vieta, kur uzzināt ko jaunu un patīkami pavadīt laiku.

Šogad bez viskiju degustācijas seansa, kurā tika prezentēti vairāk kā 80 dažādi viskiji, vakarā norisinājās viskija kokteiļu ballīte, piedāvājot izgaršot iemīļotos viskijus dažādu kokteiļu variācijās!

Skotu viskijs GlenDronach šogad tika prezentēts, ļaujot izgaršot 12 un 18 gadu izturētos viskijus.

Burbona Evan Williams klāstā bija pasaulē vienīgais Single Barrel Vintage burbons – 2008.gada. Kokteiļu ballītē klasiskais Evan Williams tika pasniegts kokteiļos – Evan Ginger (Viskijs + Thomas Henry Ginger) un vislielākos komplimentus un piekrišanu šajā vakarā saņēma kokteilis Williams’s Sour Blossom (Klasiskā Whiskey Sour kokteiļa interpretācija ar ķiršu ziedu limonādi un kaltētiem sarkanajiem augļiem). Kokteiļus gatavoja bārmenis Pēteris Repečko.